torsdag 28. januar 2010

hverdagstanker..

er han ikke til å spise opp?? hvem hadde vel visst hvor store mengder kjærlighet en sånn liten go'sak inneholder? han er god å ha nå som vi er aleine, han fyller dagene med latter og kos- en god del rydding og vasking! men tiden flyr, og vips så er pappa tilbake fra afghanistan! i det siste har vi vært forkjølte, og bloggingen har vært heller avtagende, for hvor spennende er det for alle andre og lese om ting jeg har gjort el kjøpt? det virker så lite viktig akkurat nå, men om en liten stund er det kanskje en liten trøst igjen? hverdagen vår rusler videre med pappa langt unna, vi holder motet oppe - og hodet over vannet, håper og tror i det lengste at det går bra. det tragiske som skjedde der denne uken kan vi registrere, for så å gå videre, det var ikke oss, det angår ikke vår familie. vi må bare være egoistiske og takknemlige for at det ikke var oss..en fryktelig ting å si. men sannheten for å kunne overleve disse syv mnd. på hjemmefronten nå praktiserer vi små gleder i hverdagen, og passer på å skape mange av dem hver eneste dag! tenk hvilken stor bunt disse små gledene utgjør totalt! så vi er positive, glade og koser oss masse - og samler på små-gleder!! så denne dagens lille kjekke/uunnværlige er derfor Martin! ikke alle forundt ;p

3 kommentarer:

rita sa...

hei vennen:)
tenke masse på dej..kankje vere lett å vere dej for tida..å snakk om tid..den går vertfall fort...altfor fort for oss...goklompe våra he råkke å blitt 8mnd å 2 daga alt!!!!å røyse sej å går så lenge han he nåke å halde i..
vi e heldige så he sånne småtroll så helde humøre vårt oppe å ikkje minst..fe tida til å gå.
du skolda bodt her m oss..
Miss u!
X fingrane for dokke..
stooor go klem fra Rita:)

Vibeke / Mammas Hus sa...

Hjemmelaget sushi...? Joda, kan jo det. Men ikke når jeg er den eneste som spiser det her, og det som regel blir lunsj når jeg er alene hjemme. ;)

Det finnes jo sånne pakker for å lage også, i kjøledisken eller noe... :)

God fredagskveld! :D

V.

Kari Anne sa...

rita: vi holder ut,passer på å holde hodet over vannet, det går som regel bra,andre ganger såvidt ;) men alt i alt kjempebra, tar oss bare en helg hos mamma og de om det blir tungt:) tiden flyr ja!! tenk på det,martin blir to år nå straks, så tiden raser!! skulle absolutt bodt ved dere ja, det hadde vært SÅÅ gøy!!!! miss u too!!
stor go klem tilbake!! ps.savner bloggen din masse masse!!!

vibeke: martin vil ikke ha rå fisk, så steker bare hans del,så får han ris og det andre ved siden av;) enkelt når jeg lager sashimi i allefall;) men enig med du, de bretta er knallgode som lunsj:)
ha en fin dag:)