tirsdag 23. november 2010

Mye skjedd siden sist :)

Et lite livstegn herfra! Siden sist har vi vært i nydelig bryllup til H&M :) To fantastisk hygglige mennesker som jeg er veldig gla i! Bror til samboer og konemor hadde en fantastisk koselig feiring på Engø - fantastisk sted og herlig mat!! Riktig så bra kveld altså!! Og så har jeg blitt tante til en liten Theodor, så november har vært en orntli koselig mnd!! OG enda så har vi desember til gode!! Masse innskudd på "feel-good" kontoen med andre ord! Som sagt, bare et lite livstegn, i'll be back!! Har dere forresten gode tips til 50-års gave til pappa??? JAAAA!?!?

2 kommentarer:

rita sa...

hei vennen:)
hørest ut som en kjekke november måne du he hatt ja:)
Å enda så hekje advent å desember komt...vi he massse å glede oss til:)
ej å julian begyndte litt på forskudd i går, å hengde opp adventstjerna..å trukje du d menst ej sto der å kava m å få den beine så ha naboe tent si!! ej so va so sikker på at ej kom til å bli fyrst...mn blei faktisk litt letta..for ha faktisk ikkje tenkt å jere d før laurdag:P
forslag til 50 års gave...hmm...vi sleit litt vi m i fjor då pappa blei 50. men vi spleisa på ett maleri m utsikt neda sjøna ta flåvær å skorpa m solnedgong...kjempeflott! så d e no en ide..ekje så lett når dei he d meste...då må en prøve å finne på nåke spesielt!
lykke til vertfall:)
stoooor kos

Kari Anne sa...

Ja,det har vært veldig koselig!
Nå er vi endelig i adventsmodus også,så nå skal jeg huske på å kose meg og nyte tiden, ikke stresse og jage for å rekke alt..da blir det bare slitsomt.
Maleri var en god tanke,skal høre med andreas hva han tenker og om han har planer. Kanskje vi bare sender han og mamma på spa- det er så godt for sjel og sinn ;)
og de har pusset opp i hele år, så de trenger litt tid til egenpleie nå syns jeg :p