lørdag 22. januar 2011

Da var annonsen på Finn..

Og første visning er allerede torsdagen, og neste lørdag. Så det er spennende dager vi har foran oss!! Vil det komme noen, kommer det inn bud, får vi solgt, når flytter vi!??! Bildene ble lyse og fine, så er godt fornøyd med fotografen fra zentuvo! Veldig blid og hyggelig dame, og godt enige var vi også, så det gikk fort og ble bra syns jeg:)
Gutterommet fikk se ut som et barnerom, og det er hyggelig når det bor barn her. Syns det kan bli vel stivt og upersonlig på sånne bilder.
Skjønner jo at det skal være nøytralt så folk kan se seg selv her, men er ikke heeelt enige i den kalde nakne stilen mangen av disse fotografene skal ha!
Syns leiligheten fremstår ganske lik som den er, de kan jo juge godt disse linsene deres..
Sånn som her feks, så ble det ganske langt til blokkene på nedsiden, men selve bilde av utsikten dekker den godt, så mye kom jo med tross alt..
Badet er og blir som standard bad gjerne er i nye blokker..ikke min stil om jeg kunne valgt selv..
Her ble det bare i hy og hast flyttet og romstrert..men det gikk seg jo til på en måte selvom:)
Heldige med været var vi og, så bildene ble lyse og fine de!
Og tatt fra alle vinkler, så leiligheten ble godt dekt fra alle kriker!
Og som jeg gleder meg til å få eget kjøkken!! Selv om det var kjekt med tv "på kjøkkenet"...jaja..
Ja, dett var dett for bilder innenfra. Så blir det spennende å se om de har falt i smak for mange!
Så da for vi snøre skiskoa på og komme oss ut!! Fri lørdagen lenge leve, nå må vi snart sette igang med pakking og flytting, siste visning (i allefall ønskesituasjon) er om en uke!! Og da er det rett før vi tar over rekkehuset og skal sette igang med oppussingen!! Såå...tut og kjør med godt humør!! Er vel ikke frihelg før utpå sommeren engang for oss nå da:) HERLIG: )

Ingen kommentarer: