mandag 17. januar 2011

Klar Ferdig Gå..vi er igang..

Jeg tenkte jeg skulle vise dere hvordan vi har det her nå..nå har vi tatt ut litt møbler og snudd litt om på ting.. SÅ! Hva gjør man? To døgn til fotografen kommer og jeg føler her er bare kaos!
Her er bilde fra kjøkkenkrok og mot stueveggen, sofaen blir feil uansett hvordan den står, så sånn er det bare med den. Før sto den motsatt med ene ryggsiden mot vinduet, men ut i rommet blir det jo på en el annen måte uansett. Og der de tre bokhyllene står sto det før et fremskap, og to cd hyller, derfor bildene henger så langt ut på kantente..nå står de tre hyllene der midt på, før sto det fire slike under de tre bildene der sofaen nå står..oj oj oj..hva gjør vi`?
Haha,på en uke nå har vi kjøpt, delvis tømt og snart er det klart for utleggelse på finn, og flytting. Vi som liker oss så godt her, nå skal vi plutselig bort :( (Vi VIL jo hjem til familie og venner, så det ER en vinn vinn situasjon..den sitter bare litt langt inne nå...)
Kjøkkenbenken skal være så tom som mulig, syns det er litt stusselig jeg da..men får høre hva fotografen syns og tenker når hun kommer.
Gangen er stor, og uten vinduer, så den er og blir en gang. Når cd hyllene og gilde-kassene er borte tenker jeg bare den får være som den er, stor og romslig!
På soverommet vårt tenker jeg å re pent opp, rydde unna alt som tar opp plass og fremstår rotete, og ta bort wallstickeren...feilbest. på ebay...hihi..
Sofakroken..hm..jaja..man får bare gjøre det beste utav det, gleder meg til å få denne sofaen i kjellerstuen, den tar hele "stua"..men har vært god å ha! Gjort jobben sin den, er misfornøyd bare fordi den kom speilvendt av hva vi burde hatt..
Hva skal man si..ta ned lampen over bordet på kjøkkenet, kanskje snu bordet?
Stolen må bort, og kanskje ta den lampen her og bytte ut med rislampen ved sofaen..lei den ja!
Mye like bilder, bare litt forskjellige vinkler..rekordinnlegg når det kommer til bilder nå da..
Ta bort micro og kaffetrakter og brødboks?? Eller har dere tips? Råd? Ser meg blind jeg..
Liverpool-skjortene må vel kanskje ned? Og så får vi har på like dyner..haha..
Alle har vel en sånn krok i sitt hjem?? Får hive ut her og sette komoden rett under speilet..og alt som er oppå skaper og i kriker og kroker MÅ jo seff bort ;)
På badet får vi vel ta ut enten hyllen eller skapet..alt for å skape romfølelse, STORE rom...
Bort med alt personlig..her er det ikke så mye annet å gjøre..shine opp det som er bare.. :)
Barnerommet..her må jeg bare systematisere og ta ut masse, samtidig som jeg vil det skal se ut som et barnerom, må-få-det-strøkent..
Ble litt tomt under bildene nå som sengen kom over på den andre siden, der sto det tidligere en brisk som nå HELDIGVIS er borte!! Gjett om jeg har ønsket det lenge da!!
Får ta bort alt av stickers og såntno fra veggene kanskje..og tømme vinduskarmen..
Ja..her ble det nesten tre like bilder..men men...sliter med redigeringen innpå her..så dette blir sikkert i hytt og gevær som vanlig, bær over med meg!! Jeg har fått mye på hjertet, så håper bloggingen blir mer regelmessig nå fremover!
Dette er hva som møter folk etter de har passer skyvedørsgarderoben og hjørnekontoret. Da er det to soverom på venstre hånd, bad første til høyre, og liten bod inn på høyre side før man kommer inn til kjøkken og stue i ett. Vel..dett var dett for denne gang..*husk å pust* alt ordner seg!! Alt skjedde bare på en gang nå!
Gleder meg til å se bildene til annonsen!!!! Og til å se hva vi får gjort på to dager, og på hva fotografen tenker og syns og mener...

Ingen kommentarer: