mandag 7. februar 2011

Da var vi igang med riving og endring

Jeg la ut kjøkkeninnredningen på Finn.no, gratis mot demontering og henting. Og heldigvis kom det noen, og i tillegg hadde de peiling på hva de gjorde,så det gikk fort og fint! Her står vi ved trappen opp/entreen. Så: trapp opp og såvidt ser man dørhåntak til dør og trapp ned på venstre side, kjøkken til høyre og stue rett frem. Her vurderer vi å ta vekk hele veggen rund åpning til stue, og kanskje ta bort hele "hjørnet" inn mot kjøkkenet, åpne opp ved å ta vekk vegg og høyskap, men likevel ikke ha det helt åpent ved å ha en høyere kant bak benken.
Her står man med ryggen mot stuen, og kanskje kan man ta vekk litt av veggen inn mot kjøkkenet her også. Og ha en skyvedør ut mot entreen istedet for at den døra skal ta hele veggen, ser ikke for meg at den kommer til å være ofte lukket, så da kan den heller være i veggen.
Etter vi har tatt ned (og kanskje satt opp igjen) taket vil vi ha opp det gamle tregulvet og slipe det ned og lute det, enn så lenge får laminatet ligge på å beskytte litt mens man holder på over. Er skikkelig spent på hvordan tilstanden er under laminatet!
Her er kjøkkenet borte, er spent på hva vi ender opp med av løsning her!
Det blir veggen på venstre siden her som muligens åpnes delvis, mange måter å gjøre det på..
Blir spennende å se hvilke farger og former som kommer opp her etterhvert..
Skikkelig deilig bak et gammelt kjøkken..mm...
Vinduet er så lavt på veggen at jeg tenkte kanskje å få snekret en benk el noe der, for det er muligens for lavt for benk trur jeg. Men det spørs på hvilken løsning vi velger med veggen på motsatt side, men pr. nå vil jeg ikke ha spisebord på kjøkkenet i og med at det er så lite og smalt, og kort vei til stua..meeen...!? Innspill mottaes med takk!! Noen andre der ute med smale små kjøkken?

Ingen kommentarer: