mandag 28. februar 2011

Oppdatering på oppussing- kjøkken

Ja, da var enkelte av veggene borte, bare reisverket står igjen.Taket i 1. etg er revet og det er klart for å ta bort det gamle elektriske røropplegget og få på nytt opplegg, ny isolering, spotter og gipstak. Det har skjedd litt siden sist, og nå har vi hatt første dag med ordentlig arbeid på håndverker siden også. Så nå er det sus i serken!

Bildet over: "utsikten" fra stuen og inn mot der kjøkkenet har vært. Som du kan se er det avløpsrør ned i midten, det skal vi få flyttet over på venstre siden og i taket kommer en bærebjelke sånn at vi får åpnet opp litt og får inn litt mer luft og lys i rommet. 


Bildet over: Her ser vi før veggplatene ble revet, dette er veggen inn mot stuen hvor vi skal ha det delvis åpent. 

Bildet over: Fra nesten samme vinkels om bildet over. (etter veggen ble revet-som den oppmerksomme kan se..)
Døren til venstre er til kjellertrappen, her kommer det også en ny løsning. ( det får komme med en annen gang.)


Bildet over: Her er foreløpig plan på hvordan det blir, skapene på "over-benken" vil ikke synes da de får samme panel på som på veggen, ingen knott el håndtak-bare en trykk-knapp-åpnings-løsning. På veggen mot yttergangen har det kommet på en benk, der tenkte jeg først øy, men etter å ha fysisk tegnet den på gulvet så jeg at den drømmen måtte jeg legge på hylla, det ble for trangt i pasasjen mot trappene og yttergangen, så nå får vi en kjekkere løsning med benk. Og heller en liten ekstra snutt til frokosten. Frokost-bar, er det ikke det de kaller det?

Bildet over: Her fra en annen vinkel. Er litt usikker på om jeg skal ha glass i dørene over vasken, hva syns du?
Og dette er foreløbig bare en plan, så endringer kan komme. Er litt usikker på hvor bjelken vil komme inn og, så det blir spennende å se! (Og skal ikke ha panel på enden på skapene trur jeg...?)
Men likte dette bedre enn løsningen med øya mi..ah..den var det tungt å "la seile.." (trommevirvel for tørr vits..).

Det er Gunnestad Trevare som tegner kjøkken, KJEMPE fornøyd med de så langt i prosessen!!
(Så bildene er lånt fra mailene de sender med forslag etterhvert som jeg endrer mening/kommer på noe nytt.)

Ingen kommentarer: