tirsdag 19. april 2011

Endelig er de ferdig slipte!

Her kan jeg nå endelig vise frem de ferdig slipte gulvene, nå er de alle støvsugd x-antall ganger og pakket inn i plast og papp + + for å holde de støvfrie og bevare de litt frem mot videre behandling. (Flinke samboer'n!!)Det er også han som har tatt bildene, så skal prøve å få bilder fra samme vinkler som de første jeg la ut når de er helt ferdige - for å virkelig se den store forskjellen! Men lyst og trivelig ble det i allefall med èn gang!


Jeg syns det er sjarmerende at det ikke er helt perfekt, men er samtidig overrasket over hvor tett det er - selv om det kan forandre seg etter årstidene, det blir spennende å se -veldig fornøyd til nå i allefall!Vi har kjøpt inn, ikke mindre enn, 12 bøtter med lakk. Det ble etter mye om og men, ikke lut. Da måtte vi ha oljet gulvene to ganger i året om vi ville bevare de, så både gulvsliperen og malingsmannen anbefalte lakk. Og etter å ha kjent på prøve-biten i butikken, syns jeg man fortsatt fikk den gode tre-følelsen av en helmatt lakk.(Vil ikke ha helt glatt gulv, vil ha et som er godt å gå barbeint på:)


Stuetaket er ferdig malt, så her er alle vegger med panel  inn-plastet. ( Holder nysgjerrige naboer unna vinduene også det visst..hihi). Nå er det klart for å få på tapet og div, det blir spennende å se det på veggen..det er jo noe helt annet enn å stå med tapet-boken i butikken...

HÅPER DERE KOSER DERE MED PÅSKE!

3 kommentarer:

Ragnhild - Kunsten å elske sa...

FOR en forskjell!! Herlighet!
Ble v e l d i g fint, skjønner godt du er fornøyd. =)

Ha en super påske. =)

Kari Anne sa...

Ikke sant, endelig begynner man å få den følelsen man har leita etter der! Nå nærmer vi oss:)
(bare 4 lag med lakk nå så...haha)

Ha en super påske dere også!! :)

marianne sa...

Dette blir så BRA :) Dere er super flinke :)Gleder meg til å komme innom snart igjen :)
Takk for koselig mld i stad :)
Alt bra hos oss, koser oss med påskeferie (selv om jeg må jobbe litt)
Vi får finne på noe snart igjen. Ringes :)
God påske til deg og gutta!
Stor klem