søndag 10. april 2011

gulvslipingen settes igang i morra!

Så tenkte å legge ut alle gulv før og etter, sikkert rasende spennende for dere andre!? Men da har vi det i allefall her selv da, om man kanskje printer ut bok el noe da det hele er over!?

Fra kjøkkenet (tidligere gang)  inn mot stuen.


Kjøkkengulvet.


Stuegulvet.


Fra stuen mot kjøkkenet.


Minste soverom.


Mellomste soverom.


Største soverom.Dette kan tenkes å være tidenes mest spennende innlegg, meeeen, forskjellen kan jo bli morsom å se..eller??
Haha, dere får bære over med meg - det er i allefall en milepæl å endelig komme til gulvslipingen som hele tiden har virket så laaangt frem i tid og laaangt nede på listen... Så alle hjerter gleder seg - hverdagslykken lenge leve! 


Ha en herlig uke!

3 kommentarer:

Ragnhild - Kunsten å elske sa...

Dere driver virkelig med TOTALrenovering dere? Spennende! Gulv kan være spennende nok det du, så fortsett med gulvinnlegg. ;) Hehe!

Kari Anne sa...

OH yes..det ble visst det.. ;)

Nå er nye tak med herlig ny glava under på plass, badet er flislagt og klart for innredning++, kjøkkenet kommer over påske,tak i første etg må sparkles en gang til og så males-og vi skraper tapet til den store gullmedalje for å kunne begynne med ny tapet etc..heldigvis var vinduene nye-men dører innvendig og trapper har blitt byttet ut..og? nei,nå er jeg så trøtt det stoppet opp..

MEN JA..for å svare langt..haha;)

Er visst slik at han sliper tilsammen fire ganger,så kanskje han er ferdig til onsdag med gulvslipingen..kommer nok flere skal du se;) haha:)

Ragnhild - Kunsten å elske sa...

SV: Hehehe, nei hun har ikke det. Brukte stoore strikkepinner. Men hadde vært veldig gøy om hun strikket med kosteskaft. Da skulle jeg vist bilde av puffestrikkeprosessen også. Haha!