mandag 4. april 2011

oppdatering fra rekkene


Da har vi fått grunnet kjøkkenveggene og over mot trapperommet og veggene der, tapetet er plukket ut (har så galt lys på det bildet så det får vi prøve på  nytt, så rosa ut på bildet..). På den veggen som er mot yttergangen kommer det en liten benk med en forlenger hvor vi kan ha barkrakker, litt usikker på den løsningen, så er spent på hvordan den blir in real! Taket er også nå sparklet to ganger! Woho!


Her er jeg litt usikker på hva jeg skal gjøre med det lille skråtaket/veggen..er det tak el vegg? Skal vi kjøre takplate med liten list rundt el tapet her?? Tips takk!! (tapetprøvebiten henger opp..vanskelig å se da men..)


Her har snekkeren begynt å ta opp gulvet for å så senke det 2 cm så vi ikke får stor overgang mellom det slipte gulvet og yttergangen hvor det kommer varmekabler og fliser..plankene han fjerner får han så brukt for å fylle inn der hvor det er hull etter rør og annet i det originale gulvet- lurt hva?


Her har vi visst ikke helt besemt oss, men det blir en "lys" grå flis, eneste vi ikke har bestemt er vel str på flisa, er veldig fornøyd med fargen og grovheten! Var kjekt å se på gulvflis når det var som mest vått og sølete ute- da så man fort hva som syns av møkk på hvilken farge og overflate! (samme flis på alle bilder).


Her hadde fliseleggeren fått opp nesten alle veggflisene idag! Morro å se så stor fremgang! Den er lys krem i fargen, ikke helt glatt, ikke helt matt. Ville ikke ha helt hvit flis da toalett,badekar og skuffe-innredning blir i hvite toner, kan jo bli for mye og inne på et lite (kjedelig) bad. Men håper eikeplaten og vasken blir prikken over i'en og spriter det litt opp!Og på gulvet kommer det mosaikk utgaven av de vi opprinnelig hadde plukket ut til veggen, er fornøyd med at de ikke hadde inne de vi egentlig hadde valgt ut- dette ble jo så mye bedre! Så det var godt da jeg ikke var 100% fornøyd med første valget :) Og har valgt lys grå (så tynn som mulig på vegg) fuge på gulv og vegg.

Ha en fin kveld videre, med el uten oppussing ;)

2 kommentarer:

Ragnhild - Kunsten å elske sa...

Flis er moro! Og vanskelig...! Det er så altfor mange valg der ute når man står og skal innrede et helt hus. Man kan jo bli tullete av mindre..

Jeg ville kalt den lille skrågreia i trappa for tak. =)

Kari Anne sa...

Ikke sant, er tulletet delux om dagen! Kan si det sånn at jeg gleder meg til alle valg har falt og vi kan nyte de ;)

Lurer på om det er tak jeg også..TAKK for innspill!! :)