mandag 9. mai 2011

tilfeldigheter..

Idag ramlet vi bare tilfeldig over sofaen over alle sofaer..den som passer perfekt for de mål og dimensjoner vi hadde! Så morro!! Etter å ha hatt tre runder på utkikk og vært innom både her og der idag endte vi opp tilbake på Palma butikken. Noe interessant i utstillingen gjorde at vi tok turen innom i første omgang, og alt det fine inne i butikken gjorde at vi endte opp innerst- og DER sto den! Med muligheter vi ikke visste om ved første øyekast. Egentlig skulle vi bare innom denne andre gangen for å skrive ned mål for å dra hjem og måle..enda en gang..men det var PERFECT MATCH og sofaen er bestilt!

http://www.yggoglyng.no/ Norsk design, jeg er ikke veldig bevandret, men hadde ikke hørt om disse.
Masse fint, likte godt "tre-puffene", gode å sitte på også var de! Ta turen innom og sjekk de ut!


Noe sånn som denne blir det, tenker vi setter puffen i front andre veien (den er 95x66) så den blir litt lenger og så skal vi ha enda en puff stående fritt. Vet ikke hva dere syns? Jeg digger den, så hvem bryr seg..haha!

Herlig å kunne krysse nok en ting av listen!!! I tillegg er kjøkkenet ferdig idag, mangler bare knotter og justering av dører..gjett hvem som skal frem med kamera i morra?? Og så begynner de på badet! HERLIG!Spørs om jeg får sove i natt! :)

Ingen kommentarer: